Aanbieding Pvc Vloeren  thumbnail

Aanbieding Pvc Vloeren

Published Mar 31, 23
9 min read

Pvc Vloeren Visgraat Prijzen Inclusief Leggen

Maar samen zijn we er uit gekomen, we hebben een supermooie vloer laten leggen. super blij mee heel netjes gelegd en vloer eerst geegaliseerd zodat het er very strak in ligt. Ook de gastvrije ontvangst en het lekkere broodje en koffie thx Bebo dikke duim. Reactie of foto toevoegen "Top service" Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 17 Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats... echter na een aantal maanden laat de vloer los woningbouw gaf de schuld op verkeerd geleverd materiaal... call gezocht fulfilled bebo parket foto's laminaat gemaild en ik werd terug gebeld ... ondanks dat de vloer onjuist is gelegd mag ik gratis een nieuwe vloer na keuze uitzoeken inclusief nieuwe ondervloer!!!!! Dit alles heeft nog geen fifty percent uur geduurd!!!! Wat een top solution van dit bedrijf buiten hun schuld om de klant zo tegemoet te komen !!! DAAROM ZEG IK GA ZEER ZEKER NAAR BEBO PARKET!!!! Reactie of foto toevoegen "Geen klachten" Door A Huisman op dinsdag 24 jul 2018 18 We hebben vandaag onze tweede vloer gekocht, eerst een PCVC voor de keuken en de berging, deze bevalt prima, en geen klachten.

Tonen zij een hart van goud. Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. pvc vloeren friesland.

zij zeggen dat is de btw wel raar want op hun website staat alleen dit: Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze ex lover (pvc vloeren friesland). btw prijzen. i. c.m. ondervloer: ook in de winkel staat nergens aangegeven dat de prijs ex lover btw is, ik vind dit misleidende reclame maken om mensen in je winkel te lokken.

Dus kijk goed uit met dit bedrijf Reactie of foto toevoegen "Perfecte omgang fulfilled klachten" Door Michele Casu op vrijdag 19 okt 2018 18 Bij Bebo parket een vloer gekocht, inderdaad vriendelijke mensen, scherpe prijzen en vlotte levering. Tijdens het leggen van de vloer bleek er een fout in de vloerdelen te zitten, hierover gebeld satisfied Bebo en daar de klacht neergelegd, vrij snel daarna is er contact fulfilled ons opgenomen door de heer Bolier, een directielid van Bebo.

Het komt er dan op aan hoe een bedrijf omgaat satisfied de klacht en hoe ze het probleem oplossen, dat is in ons geval door bemoeienis van de heer Bolier excellent en snel geregeld, een groot praise hiervoor. Reactie of foto toevoegen "Plinten voor laminaat vloer" Door Danielle Rodrigues op donderdag 1 sep 2016 16 Wij hebben een paar jaar geleden een mooie laminaat vloer van Bebo parket in onze woning laten leggen en toen was de service al top.

We hadden laatst also get in touch with gehad satisfied de Bebo omdat onze hond de plinten had opgegeten en ja hoor ze hebben veel moeite gedaan voor ons om deze plinten nog te krijgen. Ik kan niet anders zeggen ...

Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig hebben dan gaan we zeker weer naar onze vrienden bij BEBO PARKET.

Super bedankt voor jullie geduld van deze twijfelaar. Het is even rijden maar zou jullie aan iedereen aanraden! Daarnaast ook goed verzorgt fulfilled de drankjes en hapjes ook deze mensen heel erg vriendelijk dus ook jullie dank je wel! Reactie of foto toevoegen "Goed opgelost" Door J.Kee op dinsdag 4 sep 2018 18 In maart 2018 heb ik bij BEBO in Vriezenveen voor mijn te betrekken woning ongeveer 100 m2 laminaat gekocht.

Een week voor de legdatum werd het laminaat op de juiste plaats afgeleverd. Toen personeel van BEBO een week later on kwam leggen, bleek de vloer niet effen genoeg te zijn.Wat erger is: emergency room waren geen rozetten, en geen dilatatiestrips. De afwerking rond de voordeurmat en nog erger van de radiator placed in de woonkamer was erbarmelijk. Uw reklameuiting dat de hele vloer netjes zou worden afgewerkt bleek know geval door miscommunicatie niet te worden gerealiseerd. Het bedrijf BEBO heeft dit probleem naar tevredenheid aangepakt en opgelost.

Reactie of foto toevoegen "Aardige mensen" Door Erdal Sunlight op dinsdag 17 okt 2017 17 bebo parket beste van Nederland, aardig personeel Reactie of foto toevoegen "Het leggen van de vloer was een drama" Door Kristel op zondag 3 apr 2022 22 Geen goede ervaring fulfilled Bebo. Het uitzoeken van de vloer ging prima! Maar het leggen van de vloer was een drama.

Pvc Vloeren Voorbeelden

De legger kwam een dag later, hier was ik niet over ingelicht. Hij liet ons achter in de koud en zonder een oplossing.

Uiteindelijk kregen we aan het einde van de dag telefoon, de volgende dag zouden emergency room nieuwe leggers komen fulfilled een nieuwe lading pvc. Maar we moesten hier zelf flink boven op zitten.van Dijk Capelle aan den IJssel op woensdag 13 apr 2016 16 Wij hebben bij BEBO een laminaat vloer gekocht. Ook door BEBO laten leggen. Na het leggen ontdekten we een paar min puntjes. Wij zijn door de meneer van de klachten service teleurstellend behandelt. Daarna doorgegeven dat ik dit niet fijn vindt.

Echt een aanrader om hier een vloer te kopen. Reactie of foto toevoegen "Schuren parketvloer" Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 17 Vorige week heeft een medewerker, zijn naam Hans Buil, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd.

Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer. Reactie of foto toevoegen "Goed" Door Loes op donderdag 9 feb 2017 17 Goede web website. Wordt ook regelmatig bijgewerkt. Fijn om vast voor te bereiden. Komen, kiezen, betalen en ze brengen het naar je car.

Nu gaan leggen. Leuk. Mooie vloer. Precies zoals op de website. Aardige mensen. Reactie of foto toevoegen "Zeer veel dank" Door Suzan op vrijdag 16 sep 2016 16 Ontzettend fijn dat Bebo parket bereid was om iemand te regelen die de door mij bestelde 50 vierkante meter grenen naar mijn nieuwe woning op drie hoog wilde brengen.

Pvc Vloeren VoorbeeldenDe hele vloer is naar de maan omdat de olie verf afgeeft en nu helemaal wit is geworden. Ik ga hier zelf ook verder mee dit moet niet kunnen Reactie of foto toevoegen "Prima volk maar reken je niet rijk" Door Bas op maandag 25 jul 2016 16 Vanuit de Zaanstreek maar eens pass away kant op gereden, veel leuke prijzen gezien op web en ik wilde het wel eens van dichtbij bekijken.

Daarnaast zijn alle prijzen online excl. btw. Een kleine tegenvaller. Ook kwam een berekening als volgt uit; 400 euro vloer, incl. plaatsen kwamen we uit op 2300 euro (alles erop en eraan). pvc vloeren friesland. Je ziet wel waar de verdiensten liggen en dat is prima ondernemen. Ik heb daarom besloten om alleen de vloer te nemen en tijdens de actie-week heb ik gekozen voor massief grenen AA, pass away planken zien emergency room wel top uit en over 2 weken worden ze door iemand anders gelegd (verlijmd).

Reactie of foto toevoegen "Probleem fulfilled vloer geweldig opgelost" Door Aldenhuijsen op maandag 2 jan 2017 17 In de winkel super geholpen door een van de medewerkers. Uiteindelijk een vloer besteld van ongeveer 60m2.

Reactie of foto toevoegen "Houten visgraatvloer" Door Rob op zaterdag 15 dec 2018 18 Aanschaf van een houten visgraatvloer, inclusief lijm. Het kopen van een vloer is aantrekkelijk bij Bebo maar je moet zelf wel opletten/goed voorwerk doen.

Bij de vloer 'hoorde' wel lijm om de visgraatvloer te verlijmen. We hadden ons niet verdiept in lijmsoorten en nu blijkt dat de prijs van de lijm bij Bebo 1,5 maal hoger is dan prijzen die ik op internet vind voor precise dezelfde lijm. Conclusie van het bezoek bij Bebo is dat je hier vloeren vindt die aantrekkelijker geprijsd zijn als bij de reguliere vloerenzaak, maar dat je zelf wel allert moet blijven op de genoemde prijzen en de uiteindelijke aanschafprijs.

Reactie of foto toevoegen "Komen altijd terug" Door sam op maandag 16 okt 2017 17 Wij komen altijd satisfied plezier terug. Reactie of foto toevoegen "Tevreden" Door Ben op maandag 16 okt 2017 17 Super klantvriendelijk. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen Reactie of foto toevoegen "Super tevreden" Door Dani op zaterdag 8 mei 2021 21 Deze week een leading vloer gekocht bij bebo.

Pvc Vloeren Uden

Echt een aanrader als jezelf nog niet uit bent wat je van vloer moet nemen. Bedankt voor deze mooie vloer. Aanvulling ontvangen 13 mei 2021: Super tevreden. Laminaatvloer zelf gelegd. Reactie of foto toevoegen "Klacht serieus opgepakt" Door Stephan Hof op woensdag 19 okt 2016 16 Nu heb ik enige tijd geleden mijn ongenoegen geuit betreffende een gekochte visgraatvloer.

Deze klacht is serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Het bedrijf hanteerd een eerlijke en professionele bedrijfsvoering. Reactie of foto toevoegen "Super tevreden fulfilled mijn pvc vloer" Door Mevr van der Zee op donderdag 25 jun 2020 20 Super winkel. vriendelijk personeel. verpakking wat nog niet open retour.

Kom je binnen gelijk of de klanten wat willen drinken. Ze krijgen 1 dikke 10 Reactie of foto toevoegen "Grote klasse" Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 17 Zeer ruim assortiment satisfied kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel huge als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds idea satisfied broodjes hamburger en andere versnaperingen voor de klanten.

De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief get in touch with met ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken.

Reactie of foto toevoegen "Geweldige reacties" Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 17 Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend (pvc vloeren friesland). Goede service en de prijs is best. De reacties van vrienden zijn geweldig... iedereen vind de vloer super mooi Reactie of foto toevoegen "Goede klantenservice" Door Steph op zaterdag 24 mrt 2018 18 Via Beboparket zoals eerder in een review beschreven een vloer gekocht bij Beboparket.

Latest Posts

Is Thaise Massage Gezond

Published Jun 11, 24
6 min read

Kinesist Sint Katelijne Waver

Published Jun 11, 24
8 min read

Auto Opkoper Boxtel

Published Jun 04, 24
7 min read